Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Опрос

Вы добавили на наш сайт новость?
Всего ответов: 145

Календарь

«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Статистика

Зарег. на сайте
Всего: 179
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 0
Обычных юзеров: 178
Из них
Парней: 166
Девушек: 11



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

[Кто нас сегодня посетил?]
Главная » 2010 » Апрель » 2 » Карпаты - Черноморец. Накануне
12:46
Карпаты - Черноморец. Накануне
Фото fpl.ua
Фото fpl.ua

Пятница, Львов, стадион Украина, 19.00, арбитр Владимир Сиренко (Симферополь)

Прямая трансляция на Football.ua и ТК Футбол.

Тактика

І третій матч поспіль Олег Кононов не може розраховувати на одного із своїх гравців через дисквалифікацію. Черговий раз поза грою залишився опорний хавбек зелено-білих Самсон Годвін. Певне замінить його з перших хвилин Олег Голодюк, який вже повинен відновитися після травми. Тоді Андрій Ткачук буде грати на позиції Годвіна, тобто ближче до лінії оборони.

Якщо все ж Голодюк не буде готовий вийти на поле, то варіанти вирішення проблеми можуть бути різними и навіть дуже несподіваними. Наприклад, один із лідерів молодіжної команди Ярослав Мартинюк взагалі не грав против одеситів, що підвищує його шанси вийти на поле, можливо навіть з перших хвилин. Іншим кандидатом є Артем Федецький, проте його робота на правому фланзі настільки важлива, що замінити достойно його просто немає кому.

Цікаво, хто буде третім зайвим у Кононова в центрі оборони. Євген Тарасенко непогано відіграв два останніх матчі, і сьогодні він може зіграти з кимось із сербів чи Іваном Мілошевічем, чи Неманьєю Тубічем. Але, насправді, саме вони головні кандидати на місце в стартовому складі.

У Андрія Баля ситуація зі складом не така вже й проста. В перших матчах чемпіонату в 2010 році склад одеситів можна було легко вгадати і передачити, але після кількох невдалих результатів і приходу нових гравців - все помінялось. Проти Іллічівця взагалі на поле вийшов капітан команди Віталій Руденко, що досі лише на лавці запасних сидів. Також не грав тоді Павло Ребенок, один із найркащих гравців команди до зимової перерви.

Наразі точно можна сказати, що не буде Руслана Бідненка. Основний опорник хавбек Чорноморця зламав гомілку і його поява до завершення чемпіонату виключена. Поряд с Сауседо знову вийде Володимир Бондаренко.
Травмовані: Бідненко (Чорноморець)

Під питанням: Голодюк (Карпати)

Дискваліфіковані: Годвін (Карпати)
Попереду поряд з молодою надією команди Віталієм Балашовим повинен вийти Нарсісо Міна. Але цілком ймовірно, що Чорноморець зіграє з трьомя півзахисниками в центрі, що для виїзних матчів команди нормальна ситуація.

Психологія

Одного разу Андрій Баль говорив, що в нього немає особливих відчуттів, коли він грає проти своїх колишніх команд. Але Карпати це зовсім інша ситуація, адже це його рідне місто і рідна команда. Хоча звичайно він "всього" тренер і його внутрішній світ мало буде впливато безпосередньо на події на полі.

А от Володимир Федорів - це інше. В команді у нього залишилось дуже багато знайомих друзів, але керівництву львів'ян йому точно є що сказати і що доводити. Сьогодні для дійсно особливий день.

Та й взагалі у Чорноморця наразі така ситуація, що кожен матч повинен мати особливе значення, і ділит календар на сильних та слабких не потрібно. Від зони вильоту Моряків відділяє лише три очки, а це не просто мало - а фантастично мало.

У Карпат, звичайно, свої інтерес в сьогоднішній грі. Старт команди в лютому-березні можна називати чудовим, Карпатам до снаги поборотись не лише за зону єврокубків, а навіть і за одне місць в першій четвірці. Якраз з приводу психологічного стану команди ніяких питань бути не може.

Головні протистояння

Кожанов - Федорів, Гришко

Фланговим захисникам Чорноморця особливо уважно треба грати проти цього вінгера львів'ян, адже кількість його гольових передач велика.

Балашов - Тубіч, Мілошевіч (Тарасенко)

Головна надія в атаці у одеситів саме на 19-річного Балашова. Його швидкість і бажання постійно загрожувати воротам суперника - якості, дуже неприємні для оборонців.

Худоб'як, Голодюк, Ткачук - центр поля Чорнорморця

У грі Карпат середню лінію треба називати найсильнішою ланкою, тоді як у Чорноморця (особливо після втрати Бідненка) - це одне з найслабкіших місць на полі. Знайти протидію швидким креативним гравцям Карпат гостям буде важко.

Слова

Іван Мілошевіч, захисник Карпат:

"Але я не думаю, що це болюча проблема для тренера, коли йому треба приймати рішення, кого ставити у склад. Значно гірше, коли немає з кого вибирати. Так що як він вирішить, так і буде. А моє завдання, так само, як і Неманьї та Жені, готуватися до гри і бути готовим принести максимум користі команді. Причому незалежно від того, де ти починаєш гру – в основі чи на лаві запасних".

Євген Тарасенко, захисник Карпат:

"Прогнозів на матчі своєї команди ніколи не роблю. Але скажу, що ми гратимемо тільки на перемогу. Тому хочу попросити наших уболівальників прийти у п’ятницю на стадіон і допомогти нам у цій грі. Повні трибуни додають нам наснаги і сил. Так що приходьте – ми на вас чекаємо".

Прогноз Fifa-football.at.ua: 2:0

 Матчі між собою


 Всього зіграно 31 матч: +10 =9 -12, м’ячі 34:37

В тому числі – в рамках чемпіонату України – 27 матчів: +9 =8 -10, м’ячі 31:32
З них на полі Карпат – 13 матчів: +9 =2 -2, м’ячі 25:10

Остання зустріч на полі господарів: 01.03.2009, Карпати – Чорноморець – 3:0 (Кузнецов, 16, 67, Кожанов, 79)

Матч першого кола: 27.09.2009, Чорноморець – Карпати – 1:1 (Шандрук, 79 – Федецький, 78)

Історія взаємовідносин

Саме Чорноморець та Карпати провели перший матч в історії чемпіонату України – 6 березня 1992 року в Одесі. Автором першого голу в історії вітчизняної вищої ліги став львів’янин Анатолій Мущинка, а сам поєдинок завершився унічию – 2:2.
Відтоді Карпати жодного разу не перемагали на полі Чорноморця, а от одесити двічі перемагали у Львові. Перший раз це трапилось у жовтні 1993 року, другий і поки що останній – у червні 2007-го. Обидва рази рахунок був 1:0 на користь гостей.

Саме тоді, влітку 2007 року Чорноморець останнього разу забив гол у Львові. З того часу Карпати виграли два домашніх матчі у Карпат – 2:0 та 3:0. Натомість, галичани вдома лише тричі не забивали одеситам (окрім вказаних вище двох поразок була ще нульова нічия в листопаді 1994-го). А якщо згадувати ще й Кубок України, то сюди ж треба долучити нульову нічию у квітні 1994-го.
Карпати у Львові здобули лише дві перемоги над Чорноморцем з великим рахунком. Рекордним є рахунок 5:0 (серпень 1999 року). В Одесі господарі громили галичан тричі.

Найкращим бомбардиром Карпат у матчах проти Чорноморця є Андрій Покладок, який забив п’ять голів. У одеситів виділяються три снайпери – Сергій Гусєв (чотири голи), Тімерлан Гусейнов (три) та Володимир Коритько (три). Сергій Даниловський також відзначився тричі, але один гол він забив за Карпати, ще два – за Чорноморець.

Цікаві факти

Карпати – друга команда України за результатами весняних зустрічей 2010 року (13 очок). В активі Чорноморця – сім очок.

На своєму полі Карпати набрали 22 очки з 30-ти можливих і забили 24 голи. Чорноморець на виїзді лише двічі переміг і має сім очок. Пропустив 24 голи.

Львів’яни виграли два матчі поспіль, а їх безпрограшна серія триває п’ять турів. На власному полі Карпати в цьому чемпіонаті взагалі не програвали.

Чорноморець не може перемогти на протязі трьох зустрічей.
Карпати забивали у останніх п’яти зустрічах, Чорноморець – у чотирьох.

У п’яти останніх матчах Чорноморець не може зберегти свої ворота у недоторканості.

Арбітр. Сіренко (Сімферополь)

Незважаючи на те, що у нинішньому чемпіонаті кримський рефері провів лише шість матчів, він двічі обслуговував ігри за участю Карпат, та одного разу – за участі Чорноморця. Львів’яни з Володимиром Сіренком у цих зустрічах жодного разу не перемогли (домашня нічия з донецьким Металургом – 2:2 та виїзна поразка – 0:1 з тим же Металургом, але вже у Донецьку). Не виграв свій поєдинок і Чорноморець (домашня нічия 0:0 з запорізьким Металургом).

Окрім шести ігор у Прем’єр-лізі, Сіренко провів у цьому сезоні також два матчі у рамках Кубка України. Загалом 29 разів показував жовту картку (13 раз – господарям), тричі вилучав з поля (двічі – гостей), двічі призначав пенальті у ворота гостей.
Категория: Украина | Просмотров: 589 | Добавил: 3yKo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]