Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Опрос

Вы добавили на наш сайт новость?
Всего ответов: 145

Календарь

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Зарег. на сайте
Всего: 179
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 0
Обычных юзеров: 178
Из них
Парней: 166
Девушек: 11



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

[Кто нас сегодня посетил?]
Главная » 2009 » Июль » 10 » Сергій Пташник очолив "Прикарпаття"
22:38
Сергій Пташник очолив "Прикарпаття"

Сергій Пташник очолив "Прикарпаття"


Сергій Пташник знову біля керма "Прикарпаття". Фото: video.nyx.su

На офіційному зібранні гравцям івано-франківського "Прикарпаття" було представлено нового головного тренера. Ним став молодий прикарпатський спеціаліст Сергій Пташник, який вже був біля керма команди в сезоні 2007-2008...

Таке рішення керівництва франківського клубу стало досить неподіваним, адже попередньо передбачалося, що "Прикарпаття" очолить саме Олександр Іщенко. Власне, саме він останні декілька днів готував команду і навіть виводив її на товариський матч проти ФК "Львова". Втім, замість посади головного тренера клубу Іщенко одержав іншу посаду - віце-президент зі спортивних питань. Відтак він допомагатиме у роботі безпосередньо новому наставнику Сергію Пташнику, а також займатиметься комплектацією команди.

Втім призначення Пташника випадковим навдати важко, адже саме цей тренер вже очолював прикарпатський клуб у сезоні 2007-2008, а до того - був на чолі ще одного франківського клубу - "Факел", який влітку 2007-го переміг у другій лізі і підставив плече "Спартаку", який вилітав з першого дивізіону. Власне тоді і було вирішено повернутути на футбольну карту України "Прикарпаття", яке в перший половині 90-х років досить успішно виступало у вищій лізі України. "Я радий, що знову одержав змогу працювати в "Прикарпатті". - зазначив новоспечений головний тренер. - Також мені дуже приємно, що Олександр Іщенко дав згоду бути у структурі клубу, адже у нього я багато чого навчився в свій час і буду продовжувати це робити зараз".

Що ж стало визначальним у рішенні Олександра Іщенко повернувся до Івано-Франківська? Власне чи не головним аргументом стали хороші взаємостосунки, які залишилися у "Прикарпатті" ще відтоді, коли він працював з цією командою у сезоні 2001-2002. "Я дав згоду на співпрацю з "Прикарпаття" саме для того, щоби спільними зусиллями з Сергієм Пташником відновити той тренувальний процес, який би вніс якісні зміни у команду. Зокрема, треба підвищити певні вимоги до футболістів, до їхнього розуміння того, чого зараз потребує футболу в Івано-Франківську", - наголочив Олександр Іщенко.

"Я звернувся до трьох-чотирьох гравців, які, на мою думку, повинні сьогодні допомогти "Прикарпаттю", адже ви самі розумієте, що клуб веде підготовку до сезону у стислі строки. - зазначив Олександр Олексійович. - Тож нам дуже хотілося би, щоби вболівальники прийшли на перший домашній матч і вже щось побачили цікаве у грі своїх улюбленців". Іщенко запевнив, що наразі пріорітетним завданням буде доукомплектація складу та обкатка гравців вже безпосередньо під час декількох спаренгів. Найближчий - відбудеться вже завтра, 11 липня, коли до Івано-Франківська завітає чернівецька ""Буковина".

Категория: Первые лиги | Просмотров: 647 | Добавил: 3yKo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]