Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Опрос

Вы добавили на наш сайт новость?
Всего ответов: 145

Календарь

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика

Зарег. на сайте
Всего: 179
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 0
Обычных юзеров: 178
Из них
Парней: 166
Девушек: 11



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

[Кто нас сегодня посетил?]
Главная » 2010 » Март » 5 » Італійский виклик "Баварії" та Тимощука
18:32
Італійский виклик "Баварії" та Тимощука
Італійский виклик "Баварії" та Тимощука 

Італійский виклик "Баварії" та Тимощука

Уболівальники "Баварії" пережили чимало хвилювань у цьому сезоні, та її хавбек Анатолій Тимощук вважає, що усі негаразди його команди позаду. Невпевнені виступи мюнхенців у першій частині сезону минули немов зона турбулентності, у котру потрапляє літак.

Саме після італійської перемоги над "Юве" (4:1) німецький клуб упіймав свою гру, а на часі у нього активна підготовка до виїзного матчу проти іншого представника Серії А - "Фіорентини" в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"У нас зараз дуже добрі фізичні кондиції, крім того, ми віримо у власні сили, - розповідає хавбек збірної України в інтерв'ю UEFA.com. - З італійцями потрібно агресивно грати в атаці. Гадаю, ми достатньо сильні, аби перевершити суперника". У першому поєдинку 1/8 фіналу лідери бундесліги взяли гору над представником Серії А з рахунком 2:1.

Тимощуку відомо, що від підопічних Луїса ван Галя завжди очікують високих стандартів. "Баварія" пишається багатої історією перемог, - продовжує 30-річний футболіст. - Усі наші прихильники вірять, що ми можемо здобути найпрестижніший з єврокубків. Гадаю, нашій команді до снаги таке досягнення, адже тут зібрані висококласні майстри. Та й узагалі ми можемо підкорити вершину будь-якого турніру".

Опорний півзахисник синьо-жовтих наголошує, що усі його партнери усвідомлюють, наскільки жорстка конкуренція у змаганнях Ліги чемпіонів. "На початку сезону до нас прийшов новий наставник, команду поповнили інші гравці. Тому спершу не все ладилось. Але після трьох-чотирьох місяців футболісти стали відчувати один одного, почали діяти як єдиний організм, розуміючи, чого від них вимагає тренер. Відтоді до нас повернулась і гра, і результат", - ділиться Анатолій.

У шостому турі групового етапу мюнхенці протистояли "Ювентусу", при цьому їх влаштовувала лише перемога на полі суперника. "Ми прекрасно розуміли, наскільки важливою буде ця гра, адже в ній вирішувалось усе - або пан, або пропав, - згадує екс-гравець "Зеніта" та "Шахтаря". - На кону тоді стояло наше майбутнє у Лізі чемпіонів. В кінцевому результаті ми сконцентрувались на успіху та здолали опонентів. Що й казати - у нас переможний дух".

Після того поєдинку німці повернулись додому із переконливою перемогою 4:1. Тимощук увійшов у гру на 79-й хвилині, а у компенсований час зумів навіть відзначитися голом. "Це був мій перший м'яч за "Баварію". Мене переповнювали емоції. Коли тренер випускав мене на поле, я відчував на собі усю відповідальність, адже рахунок тоді був лише 2:1 на нашу користь. Ван Галь дав настанову принаймні не пропустити. Але мені пощастило провести четвертий гол!"

За свою кар'єру Анатолій зібрав понад 200 футболок, та одним з найцінніших для нього залишається вбрання екс-гравця "Баварії" - Лотара Маттеуса. "Це великий майстер. Я розпочав слідкувати за його виступами ще з ЧМ-1990 в Італії. Мені дуже імпонує його стиль та рухи на полі", - зізнається тріумфатор Кубку УЄФА у складі пітерців.

Раніше уродженець Луцька навіть носив наручну капітанську пов'язку Маттеуса - на щастя. Та на цьому його забобони не закінчуються - останні десять років він незмінно одягає під футболку ще одну. Тимощук, який грає у Мюнхені під 44 номером, навіть намагався придбати у місцевій багатоповерхівці квартиру на 44-му поверсі. Але щодо гри у Флоренції, півзахисник відзначає, що перемога там залежатиме від інших факторів: "Нам потрібно буде викластися на повну, показати свою гру і тоді все буде гаразд".

Категория: Лига Чемпионов | Просмотров: 955 | Добавил: 3yKo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]