Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Опрос

Вы добавили на наш сайт новость?
Всего ответов: 145

Календарь

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Зарег. на сайте
Всего: 179
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 0
Обычных юзеров: 178
Из них
Парней: 166
Девушек: 11



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

[Кто нас сегодня посетил?]
Главная » 2009 » Июль » 25 » «Зірка» та «Волинь» не виявили сильнішого
23:56
«Зірка» та «Волинь» не виявили сильнішого

«Зірка» та «Волинь» не виявили сильнішого


Віталій Кварцяний: не так сталося, як гадалося. Фото: turnir.com.ua

У другому турі першості України серед команд першої ліги вдома кіровоградська «Зірка» луцька «Волинь» розійшлися миром - 2:2.

До звітного матчу команди «Зірка» та «Волинь» підійшли з різним настроєм6 у попередньому, стартовому, турі дебютант ліги кіровоградська команда на виїзді зазнала дошкульної поразки з рахунком 0:4 (кіровоградці зовсім провалили другий тайм) від ПФК «Севастополь». То ж перед своїми рідними відданими вболівальниками підопічні Ігоря Жабченка мали велике бажання досягти позитивного результату для себе, реабілітуватися за попередню невдачу. До речі, в цьому матчі дебютавав у якості помічника головного тренера господарів Юрій Сак.

Футболісти «Волині» ж навпаки феєрично стартували: на виїзді з рахунком 5:1 був розгромлений овідіопольський «Дністер». Та й гості ще до початку цього сезону не скривають своє велике бажання здобути путівку до еліти українського футболу; це доводить і трансферна політика клубу в міжсезонні. То ж всі перед матчеві розклади вказують на протистояння дебютанта та фаворита першої ліги.

Своїми стартовими складами наставники відразу показали свій план гри: Ігор Жабченко поставив на швидкість, виставивши швидких не високих футболістів, а Віталій Кварцяний – на атлетичний футбол.

Перед початком матчу президент ФК «Зірка» Онул Микола Леонідович привітав зі стартом кіровоградської команди у першій лізі: «мені приємно, що ми виконали поставлене завдання, за рік після відродження команди з великими традиціями зуміли підвищитися у класі».

Потім представник ПФЛ Євген Мороз привітав кіровоградську «Зірку» з першим місцем в групі «Б» другої ліги в минулому сезоні та вручив капітану команди Юрію Данченко кубок.

По при всі очікування саме господарі могли першими відкрити рахунок в цьому матчі: на 7-ій хвилині новобранець команди Олег Давидов не реалізував свій шанс, а через хвилину Олександр Морозов програв дуель голкіперу суперника.

А на 25-ій хвилині гості на атаки кіровоградців відповіли своїм моментом: Павло Циркуленко не переграв голкіпера Романа Єрещенко.

Та через чотири хвилини Олег Давидов ударом зі штрафного в нижній дальній кут воріт сенегального воротаря гостей відкрив рахунок в матчі. Олег відзначився в дебютному матчі за свою нову команду. Такий успіх окрилив кіровоградських футболістів і вони знову понеслися вперед: голкіпер «Волині» після удару з кутового «витяг» м’яч з девятки, але через мить, після гри рукою захисника гостей, арбітр назначив пенальті. Його впевнено реалізував вихованець кіровоградського футболу Олександр Кочура – 2:0.

В хвилини, що залишилися в першій половині матчу Снітко міг скоротити рахунок, та йому не пощастило. Також Олег Давидов та Олександр Морозов мали можливість довести рахунок до розгромного, але фортуна була на боці волинян.

У другому таймі кіровоградці дещо підсіли, граючи «другим номером». Суперник кинув всі сили на порятунок ситуації, після перерви замість Тараса Кабанова вийшов кращий бомбардир минулого сезону Олександр Піщур: цим злегкістю могли скористатися підопічні Ігоря Жабченко. Лише один Олександро Морозов мав три чудові шанси забити третій гол, але йому бракувало точності. А «Волинь» своїх шансів дочекалася: після помилок суперника Шевелюхін та Рамон зрівняли рахунок в матчі.

Також в складі господарів могли відзначитися Юрій Данченко, Олександр Кочура та Олександр Курневич. Підопічні Кварцяного, володіючи помітною перевагою у другій половині матчі, могли здобути вольову перемогу, але В’ячеслав Шарпар та Ярослав Кінаш не скористалися своїми моментами.

Цей матч був особливим для новобранця кіровоградської «Зірки» Павла Чорномаза, адже він вихованець луцького футболу і минулі два сезони відіграв за «Волинь», провівши 18 матчів за той час; а нині він був по «інший бік». Саме Павло міг стати героєм цього матчу, коли його на 84 хвилині збили у власному штрафному майданчику захисники «Волині», але арбітр не наважився призначити другий пенальті у ворота сенегальця.

То ж матч завершився бойовою нічиєю 2:2, що дала можливість здобути «Зірці» перше очко в першій лізі, а луцька команда зазнала першої втрати очок. В наступному турі, 9 серпня, на кіровоградську команду очікує виїзний матч проти іншого дебютанта ліги тернопільської «Ниви», а «Волинь» зіграє вдома проти охтирського «Нафтовика».

«Зірка» - «Волинь» 2:2 (2:0) (Давидов, 29, Кочура, 33 (п) – Шевелюхін, 59, Рамон Лопес, 69).

Склади команд:

«Зірка»:Єрещенко, Котелюх, Чорномаз, Басов, Курневич (Поліщук, 88), Вечтомов, Данченко (Бундаш, 78), Кочура (Ломко, 77), Давидов, Кордюк (Шибко, 61), Морозов.

«Волинь»: Ндоє Ісса, Шевелюхін, Мостовий, Циркуленко (Марковець, 44), Лісовий, Шарпар, Снітко (Карковський, 87), Пічкур, Кабанов (Піщур, 46), Рибальченко (Кінаш, 34), Шаврін.

Попередження: Давидов, 13, Бундаш, 81 – Мостовий, 29, Лісовий, 73.

Категория: Первые лиги | Просмотров: 1684 | Добавил: 3yKo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]