Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Опрос

Вы добавили на наш сайт новость?
Всего ответов: 145

Календарь

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Зарег. на сайте
Всего: 179
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 0
Обычных юзеров: 178
Из них
Парней: 166
Девушек: 11



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

[Кто нас сегодня посетил?]
Главная » 2009 » Июль » 2 » Динамо" – "Аксамс-Гетценс" – 9:0. Змагання бомбардирів
16:23
Динамо" – "Аксамс-Гетценс" – 9:0. Змагання бомбардирів

Динамо" – "Аксамс-Гетценс" – 9:0. Змагання бомбардирів


Початку ігрового циклу на підготовчому зборі футболісти «Динамо» чекали з нетерпінням. Ще б пак, замість двох стомлюючих півторагодинних тренувань, більша частина яких проходить без м'яча, гра з реальним суперником! Навіть нехай він буде мало кому відомий, виступати в регіональній лізі і складатися із «зелених» аматорів. При правильному підході вигоду можна отримати з поєдинку навіть із слабким суперником, що спробували зробити Валерій Газзаєв і його підопічні.

У шеститисячному Аксамсі, розташованому в окрузі Інсбрука, футбольний стадіон може вмістити кожного шостого жителя. Місцева команда не балує городян гучними успіхами, будучи твердим середняком західної регіональної ліги Австрії. Поки в чемпіонаті міжсезоння, тірольці тренуються і приймають на своєму стадіоні клуби, які готуються в місцевому регіоні. Таких немало й ігровою практикою «Аксамс-Гетценс» забезпечений на тижні наперед. Окрім безпосередньо футболу заповзятливі австрійці не забувають про фінансовий аспект. На гру з «Динамо» організатори зробили вхід платним, продаючи квитки по 8 євро. Складно сказати, наскільки відчутно поповнився клубний бюджет, але людей триста, окрім делегацій обох команд, на єдиній трибуні були точно присутніми. Цікаво, що більшість людей прийшли просто весело провести час, поспілкуватися і випити пива. Результат для них, в найкращому разі, стояв на другому місці.

Зовсім інші настрої в таборі «Динамо». До старту сезону залишається все менше часу і щодня необхідно використовувати з максимальну користь для підготовки. За словами Валерія Газзаєва, спаринг із «Аксамс-Гетценс» корисний для відробітку тактичних схем. За нового тренера великий акцент робиться на володінні м'ячем, використанні флангів, швидких переміщеннях гравців. У грі з австрійцями були задіяні всі викликані на збір футболісти, окрім воротаря Рибки, травмованого Кравця і Мандзюка, який відчуває болі в нозі. Весь матч провела пара центральних захисників Хачеріді-Алмейда. Роботи в них була небагато – суперник не провів жодної справді небезпечної атаки. Через відсутність у складі лівих захисників – Несмачний травмований, Ель Каддурі тільки приступив до тренувань – 90 хвилин на цій позиції провів номінальний форвард Ярмоленко. Перший тайм на рідній позиції правого захисники відіграв Марк Фашан. Після незвично високих навантажень в перший тиждень збору складно чекати від новачка яскравої гри. Француз старався, діючи у зв'язці з Гусєвим часто підключався до атак, взяв участь у п'ятому забитому м'ячі. Не обійшлося без огріхів, але в кого їх не буває в першому матчі за нову команду.

За гру динамівці створили близько двадцяти небезпечних моментів. Описувати перипетії поєдинку немає сенсу – перевага киян була тотальною в усіх компонентах від першої до останньої хвилини. Але навіть за такого розкладу вимогливий Газзаєв весь матч провів біля кромки поля, вказуючи підопічним на припущені огріхи. Набагато більше інформації для роздумів наставнику дасть наступний контрольний матч, проти московського «Локомотива», призначений на 4 липня.

"Динамо" – "Аксамс-Гетценс" – 9:0 (5:0).

«Динамо» (1 тайм): Шовковський, Фашан, Алмейда, Хачеріді, Ярмоленко, Гіоане, Гусєв, Корреа, Нінкович, Кравченко, Зозуля.

«Динамо» (2 тайм): Богуш, Ярмоленко, Алмейда, Хачеріді, Бетао, Вукоєвич, Єременко, Алієв, Гусєв (Нінкович, 67), Гільєрме, Мілевський.

Голи: Кравченко (14, 16), Корреа (22, 27, з пенальті), Нінкович (36), Гільєрме (48, 79), Алієв (52, 54, з пенальті).

Категория: Украина | Просмотров: 1241 | Добавил: 3yKo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]