Приветствую Вас Гость • Регистрация • Вход

Опрос

Вы добавили на наш сайт новость?
Всего ответов: 145

Календарь

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика

Зарег. на сайте
Всего: 179
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
Из них
Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 0
Обычных юзеров: 178
Из них
Парней: 166
Девушек: 11



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

[Кто нас сегодня посетил?]
Главная » 2010 » Март » 13 » Карпаты – Арсенал. Накануне
14:05
Карпаты – Арсенал. Накануне
Фото fpl.ua
Фото fpl.ua

Субота, Львів, стадіон Україна, 17.00, арбітр Ігор Покидько (Полтава)

Пряма трансляція на Football.ua і ТК Футбол

Тактика

У В'ячеслава Грозного зараз проблем навалом. Кого ставити на лівий фланг захисту, адже на правому вже помалу звик Андрій Єщенко. Сергій Симоненко здається вже готовий зіграти після свого пошкодження, і мабуть замінить Олександра Романчука. Ну й треба закрити позицію Олександра Грицая. Ймовірно, що туди зміститься на допопогу Андрію Богданову Андрій Хомин, а молодий новачок Євген Шахов допомагатиме Сергієві Закарлюці, або ж це буде не Шахов, а Ролан Гусєв.

У Карпат знову ж таки стабільно. Найбільша "інтрига" чи залишиться в основі Кополовець, чи вийде Зеньов. Михайло розпочав браво сезон, а тому йому може дати Олег Кононов шанс рости далі.

Психологія

Карпати налаштовуються взяти три очки, а Грозний – награти команду. Він не заперечує, що все попереду і роботи багато, але програвати не захоче, бо як колись сказав «я ненормальний тренер». Побачимо, що його "ненормальність" зможе зробити у Львові. Поки в його активі невиразна гра, яку він називав фрагментами гри. Важливо, що Арсенал перебував до гри у Закарпатті. Наскільки вино соняної частини України додає бойового духу :-) побачимо на полі.

Центральні протистояння

Прориви Хомина – Федецький
Дискваліфікаовані: Грицай (Арсенал)

Травмовані: Воробей, Данілов, Романчук (всі – Арсенал)


Номер 33 Арсенала часто гостює на лівому фланзі атаки, а це вже територія Федецького.

Проблеми в захисті Арсеналу – Кожанов та Кополовець

Травма Романчука чи Данілова може зіграти важливу роль у грі проти команди, що атакує флангами.

Мазілу, Шацкіх – захист Карпат

В Металіста форвардів немає, в Зорі також незіграні, а от Максим Шацкіх та Іонуц Мазілу – хороший подразник для беків зелено-білих.

Слова

В’ячеслав Грозний, головний тренер Арсеналу:

"Одним з головних плюсів команди Олега Кононова назву швидкий перехід з оборони в атаку. Швидкісні молоді гравці організовують наступальні дії в кілька пасів, фланги активно працюють. Також хочу відзначити позамежну самовіддачу футболістів, яка властива справжнім професіоналам, я б навіть сказав патріотам, які не дозволять собі розслабитися перед очима уболівальників".

Ігор Худоб’як, півзахисник Карпат:

"Арсенал, перш за все, запам'ятався самовіддачею, старанням. Не завжди все виходило, але Каноніри не зневірялися. Пояснення цьому, як на мене просте. Прихід нового головного тренера завжди спричиняє за собою, так би мовити, струс всього колективу. Основні гравці намагаються довести, що гідні залишатися в стартовому складі, а резервісти отримують новий шанс проявити себе. Це цілком природний процес. Тому легко з Арсеналом точно не буде, та і не могло бути. Але завдання залишається тим самим – три очки!"

Прогноз Fifa-football.at.ua 2-1

 



Прогноз СПОРТЛИГИ - победа Карпат

Более подробно смотрите здесь

Матчі між собою

 Всього зіграно 25 матчів: +9 =9 -7, м’ячі 28:32

На полі Карпат – 12 матчів: +5 =5 -2, м’ячі 14:11

Останній матч на полі господарів: 08.11.2008, Карпати – Арсенал – 3:2 (Гурулі, 2, Кузнєцов, 10, Кожанов, 14 – Закарлюка, 4, з пенальті, Олійник, 54)

Матч першого кола: 23.08.2009, Арсенал – Карпати – 0:0

Історія протистоянь

З тих пір, як Арсенал зайняв місце ЦСКА у вищій лізі, львів’яни виграли лише два матчі у київського колективу. Одного разу – у столиці (листопад 2003-го), іншого – у Львові (листопад 2008-го), обидва рази – з рахунком 3:2.

На полі Карпат господарі виграли лише один матч з п’яти останніх, причому лише одного разу забили більше одного голу. Та у гостях у футболістів Карпат така ж невтішна статистика – одна перемога у семи іграх, одна гра, у якій львів’яни забили більше одного голу.

За всі роки стосунків між ЦСКА/Арсеналом та Карпатами загальна перевага на боці галичан, проте більшою результативністю відзначалися кияни. Проте показники найкращих снайперів з обох боків не дуже вражають – лише по три голи. Причому кращими у складах обох команд є півзахисники. У Карпат – Сергій Мізін, у Арсеналу – Сергій Закарлюка. Цікаво, що кілька років тому обидва разом виступали за київський клуб. Також три м’ячі записав на свій рахунок захисник Олександр Євтушок, проте він забивав за дві команди (два голи – за Карпати, один – за ЦСКА).

Краще за інших на тренерському містку у цих зустрічах себе проявили Мирон Маркевич (п’ять перемог у восьми матчах) і Лев Броварський (три перемоги у чотирьох матчах) з боку Карпат, а також Михайло Фоменко (дві перемоги у чотирьох іграх) та Олександр Заваров (дві перемоги у шести іграх) з боку Арсеналу.

В активі нинішніх керманичів команд також є певні здобутки: у Олега Кононова (Карпати) – чотири очки у трьох зустрічах, у В’ячеслава Грозного – п’ять очок у чотирьох зустрічах.

Цікаві факти

Львів’янин Ігор Ощипко відзначився голом у двох матчах 2010 року поспіль (обидва рази – влучним ударом с 11-метрової позначки).

Форварди киян Андрій Воробей и Максим Шацкіх знаходяться відповідно в одному і трьох кроках від 100-го гола у вищій лізі України.

Арсенал не відчуває гіркоти поразок вже у чотирьох турах поспіль, щоправда, у двох останніх матчах кияни задовольнилися лише нічиєю.

Карпати виграли два останні матчі, а також – два останні матчі на своєму полі. Загалом домашня безпрограшна серія львів’ян триває вісім турів (в усіх цих матчах зелено-білі забивали голи).

Найактивніше гравці Арсеналу в атаці проводять 15 хвилин перед перервою (шість забитих голів) та 15 хвилин після перерви (сім голів).

Найбільшу кількість м’ячів у свої ворота кияни пропустили у проміжок часу між 35-ю та 40-ю хвилинами (п’ять).

Карпати в цілому краще проводять другу половину зустрічі (до перерви – 12 забитих голів, 12 пропущених, після перерви – 17 забитих, 10 пропущених).

Арбітр. Ігор Покидько

Полтавський рефері (єдиний з суддівського корпусу країни, хто має в своєму активі гру у складі національної збірної України!) в першому колі вже обслуговував зустріч між Арсеналом та Карпатами, що відбувалася в Борисполі і завершилася нульовою нічиєю. Арбітр показав два "гірчичники", обидва отримали львів’яни. Більше у цьому сезоні з цими командами Покидько не перетинався.

В активі цього судді в нинішньому сезоні 10 поєдинків (дев’ять – у Прем’єр-лізі, один – у Кубку України), у яких він 29 разів показував жовту картку (14 – господарям), одного разу – червону (гостям), а ще п’ять разів призначав пенальті (один – в ворота господарів).
Категория: Украина | Просмотров: 636 | Добавил: 3yKo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]